KURSER

Kommer inom kort information om hösten

kurser

Kurs med SAAR AVIVI

Reiki steg I – kurshelg med Saar Avivi
31 juli-1 aug kl. 10:00-17:00, två dagar
Nu är det äntligen dags för en ny spännande Reiki 1 kurs med Saar Avivi.
Reiki healing är en underbar vänlig healingmetod som ger mycket bra resultat och är lätt att ta till sig. I kursen kommer ni att få lära er vad Reiki healing är och dess historia, vi kommer att gå igenom chakrana som är kroppens energicenter och vad de står för samt deras koppling till den fysiska kroppen, och våra andra energi kroppar.
Ni kommer att lära er hur man ger behandling till sig själv och hur man ger behandling till andra. (3 olika sätt). Vi kommer att gå igenom de etiska aspekterna och ni kommer att genomgå de initieringar som öppnar upp er för de mäktiga men mjuka Reiki-energierna.
Du kommer också lära dig hur du kan använda Reiki för att hela djur med väldigt fina resultat. Genom meditationer kommer ni att få träffa era andliga guider och er Reiki-guide.
Ni kommer att ge och få fler Reiki behandlingar under helgen.
Saar Avivi är en Reiki Master sedan 1999 och har initierat och behandlat över tusen tal människor runt i världen. Förbered er för en superandlig och helande helg!
Varmt välkomna!
Saar Avivi
073-9558592
https://saaravivi.wixsite.com/website
Pris: 3000:- inkl te, kaffe, fika och frukt. OBS lunch ingår inte i priset, ni får gärna ta med er egen lunch.


Boka in onsdagskvällar med Saar:

Välkommen på en meditationskurs där du får möta dig själv och lär dig olika meditations metoder.
Sedan får du möjligheten att hitta den metoden/r som tilltalar dig mest.
I kursen kommer du att uppleva
olika meditationer och avslappningar med syftet på:
-Lära dig att reducera och hantera stress.
-Lära dig att meditera så du kan få meditationen i din vardagen.
-Du kommer att lära en skön Sitting meditations metod från Zen tradition för att vara här och nu.
-En gående meditation.
-En Qi gong form på ca 12 minuter du kan öva på morgon eller kväll som öppnar upp och smörjer dina leder samt en skön andnings metod för att öka och stärka cirkulation i kroppen.
-Chakra balansering.
-Hämta krafter och visdom från vår undermedvetna samt de andliga dimensioner.
-Du kommer att ha ett samtal med dina organ
-samtal med ditt högre jag
-Du kommer att lära en tackasamhets meditation mm.
Med mera.
Kursen tar plats i Helheten på onsdagar kl 18.30-20.00 Med början den 25 augusti 2021
Kostnad: 2800 kr för 14 kurstillfällen eller 250 kr per tillfälle.
(delbetalning går bra)
https://saaravivi.wixsite.com/website

Höstens kurser med Irén Svensson-Nylén:

13 aug Det homeopatiska akutapoteket, 10-17.00.
Vi går igenom många medel som kan vara bra vid olika besvär och mota Olle i grinden vid besvär. Medel och lunch ingår. Kostnad 1500 kr.

15 sep Skönhetsdag, naturlig ansiktslyft kl 10-16.30
Här får du lära dig att behandla linjeringar med Gua sha skrapan och koppning. Hur kan jag Gua sha skrapa för naturlig ansiktslyftning. Vi lär oss eteriska oljor olika blandningar för skönhet. I kursen ingår 3 st flaskor med olika eteriska oljor, en ansiktes Gua sha skrapa, en roller, ansiktskoppor ett kurskompendium och fika under dagen. Anmälan före den 30 aug tack,  kostnad 1900 kr.

8 sep Djurhomeopati, akutapoteket för djur. Steg 1,
10.00-17.00. Djur svara väldigt bra på homeopatiska medel. Olika medel passar även för djur, här får du lära dig de vanligast akuta medel på djur. Hundar, katter, höns, hästar och kor. En rolig och spännande kurs, spar pengar, slipper ringa veterinären. Ditt djur blir friskare och lever längre. Fika och ett kompendium för djur ingår. Kostnad 1400 kr. Anmäl dig innan den 30 aug  tack.

10 sep Homeopati akutapoteket steg 2, vi går igenom besvär a-ö och vilka medel som indikeras och kan hjälpa. 10-17.00, kostnad 1500 kr.Anmäl innan den 1 sep tack.

29 sep Homeopati och djurens personligheter, steg 2,
10.00-17.00. Val av rätt homeopatiskt medel kan var svårt efter det akuta medlet kommer ofta det konstitutionella medlet. Djur har också personligheter och konstitutioner. En väldigt spännande kurs och ett helt unikt kompendium med djurens personligheter. Kostnad 1600 kr inkl. fika och ett helt unikt kompendium. Du kan även vara med digitalt. Anmäl innan 6 sep tack.

6 okt De 12 Biokemiska cellsalterna, Funktionsmedel för dina celler.
Lär dig de 12 cellsalterna som fyller på dina celler, avgiftar, läker och får din kropp att fungera bättre. Vi går igenom tecken på tunga och ansiktet som indikerar vilken salt som saknas. Ansikte och tunganalys och eget kompendium igår. Ett bra komplement till klassisk homeopati, naturmedicin, akupunktur och massage mm. Med dessa 12 salter kan man läka kroppen med de flesta besvär, t o m matintoleranser och allergier. Ett unikt kompendium (med bilder på ansikten och tungor som indikerar vilken salt man väljer). Kursintyg ingår. Kostnad 1600 kr inkl. moms.  Kurs kompendium och fika ingår vi går ut och äter eller medtag lunchlåda.


27 okt Biokemiska cellsalter för djur, 10-16.00
Pris 1500 kr anmäl i god tid. Här går vi igenom de 12 cellsalterna som kan även användas på djur. Funktionsmedel som tillför hälsa på ditt djur. Cellsalter som fyller på och läker ditt djur. Effektivt och mkt omtyckt av djuren. Anmäl dig innan den 15 oktober tack.

Information:
Alla anmälningar till Iréns kurser sker genom mail till:  iren.svensson.nylen@hotmail.com även frågor om kurserna, eller sms till 070-582 12 11 tack. .
Samtliga kurser går att vara med digetalt på en länk.

 

UTBILDNINGAR

3-4 sep 2021 Startar en Homeopatisk 3-årig 
Denna omgån lägger vi in irisdiagnostik på utbildningen och förlänger utbildningen två månader kostnadsfritt.


Funderar du på att byta jobb? Här har du möjligheten att läsa till Homeopat, ett spännande och lärorikt yrke. Vi har kul på våra utbildningar.  Undervisning fre.- lö en gång i månaden, sedan hemstudier. mejla till iren.svensson.nylen@hotmail.com för mer information. www.camrenska.se / info@camrenska.se Camrénska HälsoAkademin CHA Örebro.
Lärare Camilla Lodin och Irén Svensson-Nylén

Välkommen till en nystartad Naturmedicinsk/Homoepatisk skola(startade 2018).
 Kursplan godkänd av SHR och  för Homeopatisk utbildning.  600 fysiska lärarledda timmar och många timmars hemstudier.
Homeopati Utbildning Modern Homeopati/Klassisk Homeopati,  Djurhomeopati
En treårig utbildning i homeopati. tid fredagar kl 10-18.00 och lördagar 9-16.00 en gång   i månaden begär prospekt på kostnader och kursplanen i sin helhet. Maila iren.svensson.nylen@hotmsil.com så sänder jag ut mer information och kursdatum.  
Homeopati är en mild men ändå effektiv behandlingsform för mång. olika tillstånd/besvär. Till sin natur är den holistisk, vilket innebär att hänsyn tas till hela människan när det gäller att avgöra behandling - likaväl som till det specifika problemet eller till den totala ohälsan.
Homeopati stärker kroppens försvarsmekanism och ger den kraft att stimulera immunförsvaret till självläkning, och har därmed förmåga att bota den underliggande orsaken till sjukdom. De flesta sjukdomstillstånd kan behandlas med homeopati och fungerar både vid kroniska och akuta tillstånd. Eftersom homeopati är en läkemetod som tar hänsyn till patientens individuella symtom får personer med samma diagnos ofta olika homeopatiska läkemedel. Till exempel tio personer med astma, alla får inte samma medicin. Homeopatiska läkemedel framställs genom att medlet skakas och spädes = potentieras. Som grundsubstans används ämnen från mineral, växt och djurriket. Inga djurförsök används vid framtagning av homeopatiska medel.
De mediciner, eller läkemedel, som används inom homeopatin utgörs av ytterst små doser av naturliga ämnen, som hämtats från växter, djur eller mineralriket. Homeopatin tar hänsyn till hela dig och fungerar på fysiskt, mentalt och känslomässigt plan. Detta är en helhetlig medicin. Naturliga ämnen som är helt biverkningsfria. Homeopati har funnits i 200 år och samma ämnen nu som då. I hela Världen används homeopati som en egen läkekonst. För att ta fram nya läkemedel görs prövning på friska människor, där man tar reda på vilka symptom (övergående) ett visst ämne kan orsaka. Samma symptom medlet kan ge en frisk, samma symptom kan det bota hos en sjuk. Homeopatiska läkemedel är numera registrerade på Läkemedelsverket. De homeopatiska medlen är godkända av läkemedelsverket och registrerade som läkemedel.
Homeopati har praktiserats i över 200 år och erfarenhetsmässigt vet man att sjuka människor blir friska när de får ett väl avvägd homeopatiskt läkemedel. Det finns även mängder av studier som visar att homeopati fungerar, både observationsstudier och dubbelblinda, placebokontrollerade studier. Enligt forskaren Robert Hahn visar forskning att homeopati fungerar dubbelt så bra som placebo. En intressant teori har förts fram av nobelpristagaren i medicin och fysiologi, Luc Montagnier, som kan vara början till en förklaring varför homeopatiska läkemedel har förmåga att bota sjuka människor och djur. Han har klarlagt att uppblandade och utspädda biologiska prover, som motsvarar homeopatiska lösningar visar elektromagnetiska egenskaper och skapar nano strukturella förändringar hos omgivande vattenmolekyler.

Läroplan/Kursplan för Homeopati (i enkelt utförande) begär den utförligare kursplanen.
600 lärarledda timmar samt hemstudier.
Homeopatiska tankesättet
Husapoteket
Komplexmedel/Enkelmedel
Homeopatins filosofi och historia
Organons 6: upplaga
Materia Medica, läkemedelslära, medlens ”väsen”, ”själ”
Repertorisering, manuellt och via dator
Anamnesen
Irisdiagnostik 
Nycklar och genvägar
Sjukdomar/besvär och medel
Allergier
Fallstudier, utvärdering och analys av varje fall som visar vägen till rätt läkemedel.
Homeopatisk läkemedelsprövning
Djurhomeopati
Forskning
Homeopati och Världen
Bemötande av besökare
Kost för hälsan
Örter för hälsan
Patient praktik, dels sitta med vid flera homeopatiska besök, dels arbeta i grupp och tillhandahålla besökare. Sista terminen egna besökare
Marknadsföring
Att starta företag och kunna leva på sin profession
Express start med SHR
Att arbeta som homeopat
Examensarbete, Examensprov och 5 patientfall, beskrivning och val av medel. Utvärdering.

Lärare
Irén Svensson-Nylén
Auktoriserad Homeopat, Diplomerad Homiatriker, arbetar med Homeopati, Örtmedel, Naturlig utrensning med örter, irisanalys, ansiktsanalys, tung avläsning, nagelanalys, öronljus, egenmassage/behovsmassage/aromamassage och koppning.
Driver Alternativ Praktik Helheten, företagshotell 27 år. Utbildad av Naturmedicinska Fackskolan, Stockholm 1993(4 år). Privata studier i enkelmedel 6 år i Norrköping. Ordförande i Svenska Homeopaternas Riksförbund samt Ordförande i KAM. Arbetar på människor och djur.
Camilla Lodin, är utbildad i klassisk homeopati. Förutom att arbeta som homeopat så har hon också ett stort intresse för utveckling och forskning inom homeopati.
I grunden är hon utbildad elektriker och har även arbetat som Ombudsman på Svenska Elektrikerförbundet i 15 år. ”Det som varit svårast under alla år som ombudsman är att se hur arbets skadade inte kommer tillbaka på ett bra sätt och att höra från medlemmar om den undermåliga hjälp i som erbjuds inom vården”.
Intresset för homeopati väcktes för 7 år sedan med kortare utbildningar i Akutapoteket. Att se hemma hur bra de fungerade ledde till att intresset faktiskt blev en plan att utbilda sig till klassisk homeopat och kunna hjälpa människor till ett friskare liv. Camilla arbetar även aktivt inom Svenska Homeopaters Riksförbunds styrelse.