Finsk djupgående massage

Tekniken skiljer sig från den traditionella svenska klassiska massagen, men tanken och målet med behandlingarna är samma.
I den Finska massagen arbetar man längs med muskelfibrerna och använder lite mer kraft och vassare massagegrepp och träningsvärk kan förekomma efter en behandlingen. Detta är en djupgående massage som gör nytta.
Massagetekniken anpassas efter person, önskas ett lättare tryck och ”spabehandling” så fungerar det också bra. En helkroppsmassage på 60 minuter skapar en behaglig känsla och ett lugn för både kropp och själ.
Under vinterhalvåret används HotStone som ett komplement till massagen eller som en mjuk och lugn behandling med lättare massage.

Massage är en fantastisk hjälp för ömma, trötta och spända muskler men också positivt att få landa en stund och få en paus.
Massage..
..ökar blodcirkulationen
..stärker immunförsvaret
..motverkar stress
..lindrar spänningshuvudvärk
och minskar oro och depression.

Josefine Milton är utbildad på Massageakademin i Örebro och är även utbildad i HotStonemassage på Löfvenborgs Harmoni i Skövde (HotStone utförs ej sommartid) och har även gått Reiki I och Reiki II för Saar Avivi.

30 min massage - 380 kr (tex rygg, nacke)
45 min massage - 480 kr (tex rygg, nacke, baksida ben, fötter)
60 min massage - 580 kr (tex rygg, nacke, ben, fötter, armar, ansikte)

Välkommen att boka Din behandling onsdagar på Friskcentralen Helheten

Josefine Milton

Josefine Milton

Finsk djupgående massage

Boka tid

massagejossan@gmail.com
073-6967059 (sms)