PRESENTATION AV LISA

Änglahealing
Änglahealing är en healingmetod där man ber änglarna och andra ljusarbetare om hjälp. Jag använder alltså inte mina egna energier när jag ger healing, utan jag ber änglarna och andra ljusa varelser som arbetar för klientens högsta bästa om hjälp.
Healing är en metod som ger kroppen extra energi så att den orkar med att läka sig. Man kan behöva healing när man känner sig trött, nedstämd eller när kroppen och/eller själen kämpar mot någon åkomma. Kroppen är mycket intelligent och använder energin där den behövs mest. Det är alltså inte healern som läker klienten, utan det är klientens kropp och själ som ges förutsättningarna för att kunna läka sig. Man kan också gå på healing för att hålla sig ren och fin energimässigt. Vi samlar alla på oss negativa energier i våra dagliga liv. Det kan kännas skönt att få en regelbunden rensning för att hålla sig i form.
Under en healing-session kan man ladda batterierna och jobba med att ta bort känslomässiga blockeringar. Ibland räcker det med en behandling, ibland behöver man fler. Det beror på hur många energimässiga störningar man har, hur ens liv ser ut för tillfället och hur mycket man har runt omkring sig som dränerar kroppens och själens energi.
Jag jobbar genom att lägga mina händer på bestämda punkter på kroppen. En session brukar ta 1-2 timmar. De flesta kopplar av och njuter av stunden. För en del kommer det upp jobbiga minnen och känslor som inte har bearbetats. Vi tar hand om dessa så gott vi kan under healingen. Har man mycket i bagaget kan det vara bra att ha en samtalskontakt som man kan prata med.

Healingmassage
Kildens healingmassage är en rofylld omsorgsfull helkroppsmassage. Den är bra för avkoppling, för att öka cirkulationen och för att komma i kontakt med sin kropp och sina känslor. Via långsamma och mjuka strykningar kan man lösa upp känslomässiga blockeringar och få fart på energiflödet i kroppen. Cirkulationen förbättras också.

En helkroppsbehandling tar ca1 timme. Jag masserar kroppsdelarna i en viss ordning. Jag börjar med benen, går över till baksidan av kroppen och avslutar med framsidan och till slut huvudet. Jag använder olja, så se till att du har icke-ömtåliga kläder på dig! Vi tar tid för lite samtal både före och efter behandlingen.
Tänk på att massagen kan väcka obehagliga känslor. De flesta kopplar av och njuter av stunden. En del låter blockerade känslor komma fram och börjar kanske gråta under behandlingen. Det är helt okej! Har man mycket i bagaget kan det vara bra att ha någon samtalskontakt som kan hjälpa till med att hantera vad som kommer upp.

Lisa Hellman är utbildad i änglahealing hos Maria Rosenlind och i Kildens healingmassage hos Iris utbildningar. Hon blir färdig som healing/avslappningsmassör hos Iris utbildningar i juni, 2019.
Lisa har en helhetssyn på människan. Hon brinner för både healing och massage, men även för kosten, som är bränslen för kroppen. Lisa är utbildad inom levande föda, Natural hygiene och raw food, tre olika kosthållningar för råkost.
Lisa har arbetat med healing sedan 2010 och med massage sedan 2014. Hon har arbetat som lärare i många år och har nu bestämt sig att följa sitt hjärta och satsa på sin dröm att arbeta med sina behandlingar.
Gå gärna in på Lisas hemsida: www.post-lisasbutik.com! Hennes butik finns även på Facebook.

Pris: 750 kr/behandling

Lisa Hellman

LISA HELLMAN

ÄNGLAHEALING,
Healingmassage

Boka tid

070-358 46 59

Pris

750 kr/behandling