PRESENTATION AV LISA

Änglahealing 
Änglahealing är en healingmetod där man ber änglarna och andra ljusarbetare om hjälp. Jag använder alltså inte mina egna energier när jag ger healing, utan jag kanaliserar energierna som kommer från änglarna och andra ljusa varelser som arbetar för klientens högsta bästa. 
 
Healing är en metod som ger kroppen extra energi så att den orkar med att läka sig. Man kan behöva healing när man känner sig trött, nedstämd eller när kroppen och/eller själen kämpar mot någon åkomma. Kroppen är mycket intelligent och använder energin där den behövs mest. Det är alltså inte healern som läker klienten, utan det är klientens kropp och själ som ges förutsättningarna för att kunna läka sig. Man kan också gå på healing för att hålla sig ren och fin energimässigt. Vi samlar alla på oss negativa energier i våra dagliga liv. Det kan kännas skönt att få en regelbunden rensning för att hålla sig i form. 
 
Under en healing-session kan man ladda batterierna och jobba med att ta bort känslomässiga blockeringar. Ibland räcker det med en behandling, ibland behöver man fler. Det beror på hur många energimässiga störningar man har, hur ens liv ser ut för tillfället och hur mycket man har runt omkring sig som dränerar kroppens och själens energi. 
 
Jag jobbar genom att lägga mina händer på bestämda punkter på kroppen. En session brukar ta 1-2 timmar. De flesta kopplar av och njuter av stunden. För en del kommer det upp jobbiga minnen och känslor som inte har bearbetats. Vi tar hand om dessa så gott vi kan under healingen. Har man mycket i bagaget kan det vara bra att ha en samtalskontakt som man kan prata med. 
 
Utöver min vanliga healingmetod kan jag även balansera chakrana. 
Pris: 700 kr/behandling 
 
 
Healingmassage 
 Kildens healingmassage är en rofylld omsorgsfull helkroppsmassage. Den är bra för avkoppling, för att öka cirkulationen och för att komma i kontakt med sin kropp och sina känslor. Kroppen har olika psykiska områden som är kopplade till massagen. Via långsamma och mjuka strykningar kan man lösa upp känslomässiga blockeringar i dessa områden och få fart på energiflödet i kroppen. Cirkulationen förbättras också. 
 
Jag erbjuder fem olika sorters healingmassage: grundmassage, chakra massage, frigörande massage, polaritetsmassage, psykisk massage. För mer information om dessa, se min hemsida. 
 
En helkroppsbehandling tar ca1 timme. Jag masserar kroppsdelarna i en viss ordning. Jag börjar med benen, går över till baksidan av kroppen och avslutar med framsidan och till slut huvudet. Jag använder olja, så se till att du har icke-ömtåliga kläder på dig! Vi tar tid för lite samtal både före och efter behandlingen, så räkna med att du är hos mig i ca 2 timmar. 
 
Tänk på att massagen kan väcka obehagliga känslor. De flesta kopplar av och njuter av stunden. En del låter blockerade känslor komma fram och börjar kanske gråta under behandlingen. Det är helt okej! Har man mycket i bagaget kan det vara bra att ha någon samtalskontakt som kan hjälpa till med att hantera vad som kommer upp. 
Pris: 700 kr/behandling 
 
Utöver mina helkroppsbehandlingar erbjuder jag även tre kortare massageformer som tar ca 20 minuter: 
 
Fotmassage 
Omsorgsfull fot- och knämassage med fokus på lederna. Skön vadmassage som ökar blodcirkulationen och frigör spänningar. Därefter en ljuvlig fotmassage där trötta fötter får en uppiggande behandling. 
 
Rygg-nacke-axlar 
Uppmjukande massage på rygg, nacke och axlar som släpper spänningar och låter cirkulationen komma igång. Motverkar stress och överansträngning. Hjälper dig att bli tåligare för påfrestningar, får dig att slappna av och fyller på ditt energilager. 
 
Handmassage 
Ger händerna kraft och energi. Du får massage på hela underarmarna och händerna med fokus på lederna. Massagen avslutas med en frigörande stretch för ökad rörlighet och blodcirkulation. Du får ett bättre grepp om vardagen. 
Pris: 300 kr/behandling 
 
Mindful Tapping 
Mindful Tapping är ett kroppsorienterat koncept som har utvecklats av Kjell och Ann-Sofi Forsberg, grundare till Center för Energipsykologi. De beskriver det som ”ett psykobiologiskt koncept som bygger på den omfattande forskning som visar att våra upplevelser formar vår hjärna, vårt nervsystem och därmed hur vi mår, tänker, känner oss, beter oss, vår hälsa, våra relationer och prestationer i livet.”  Konceptet bygger på den senaste forskningen inom neurofysiologi och trauma.  
Eftersom våra minnen lagras på olika sätt behövs det olika metoder att bearbeta våra minnen. Neurofysiologin visar oss att bara en del av våra minnen är tillgängliga för samtal. Många minnen lagras endast som kroppsupplevelser och är omedvetna. Om dessa minnen ska kunna rekonsolideras (transformeras, neutraliseras) måste man arbeta kroppsorienterat. Mindful Tappers har därför ett somatiskt mindful förhållningssätt, vilket betyder att fokusen ligger på vad som upplevs i kroppen när klienten är i kontakt med problemet och inte med berättelsen kring problemet. På så sätt kommer man i kontakt med djupa och även omedvetna blockeringar.  
Inom konceptet Mindful Tapping ingår en rad olika kroppsorienterade metoder, bland andra Tap Out Daily, ögonrörelser och TAT. Mindful Tapping används på allt som får nervsystemet ur balans. Det kan handla om allt från irritation över ett mejl eller telefonsamtal till stora traumatiska händelser som dödsfall, våldtäkt och krigsupplevelser. Ju mer minneskapslar man rensar, desto mindre saker finns som kan väcka en känslomässig reaktion i en.  
Pris: 700 kr/behandling (1-2 timmar) 
 
Vem behandlar? 
Lisa Hellman är utbildad i änglahealing hos Maria Rosenlind, certifierad i Kildens healingmassage hos Irisindra utbildningar och i steg 2 Mindful Tapping hos Center för Energipsykologi. Hon är snart steg 3 Mindful Tapper.  
 
Lisa har en helhetssyn på människan. Hon brinner för både healing och massage, men även för kosten, som är bränslen för kroppen. Lisa är utbildad inom levande föda, Natural hygiene och raw food, tre olika kosthållningar för råkost. 
 
Lisa har arbetat med healing sedan 2010, med massage sedan 2014 och med Mindful Tapping sedan 2017. Hon har arbetat som lärare i många år och har nu bestämt sig att följa sitt hjärta och satsa på sin dröm att arbeta med sina behandlingar. 
 
Lisa är medlem i SFKM, har ansvarsförsäkring och har tystnadsplikt. 
 
Gå gärna in på Lisas hemsida: www.post-lisasbutik.com! Hennes butik finns även på Facebook. 

Lisa Hellman

LISA HELLMAN

ÄNGLAHEALING,
Healingmassage
Mindful Tapping

Boka tid

0768-99 07 69

Pris

300-700 kr/behandling