Reikihealing – Taktil Massage – Andningsträning - Kurser

Mitt namn är Martin Wijkström och jag har gått den långa vägen från ett par år av utbrändhet, till att nu dela med mig av om hur man kan undvika, samt ta sig ur den situationen. Min filosofi är att vi behöver ta tag i/ta kontroll över våra liv, och börja att bry oss om oss själva mycket mer.

Vi behöver släppa Jantepräglingarna som styr många av oss väldigt mycket, och i stället fråga oss; ”Vad är det JAG mår bäst av?” När vi blir medvetna om varför vi mår som som vi mår, så behöver vi agera för att vända vårat liv. Vi bör verkligen söka rätt på Kärleken till oss själva.

Min intention/ambition/livsidé är att genom kurser, föreläsningar och event få dig och oss alla att anamma mer Glädje i livet. Livet har kanske varit lite si så där på sistone, lusten och lyckan infinner sig inte riktigt? Kom då upp till mig så går vi till roten med vad som gör att du inte skrattar och lever livet på det sätt DU vill just nu.

Jag vänder mig både till privatpersoner och företag, så ta gärna med dig kollegerna/vännerna hit på kurs, eller gör en förfrågan om föreläsning. Behandlingar och Livsglädjekonsultationer gör jag också mycket gärna med Stor passion. Jag är utbildad inom Reikihealing/andningsträning och har nu även taktil massage och kraniosakral terapi. Så du/ni är Varmt Välkomna att besöka eller höra av er till mig om ni vill veta mer.

Välkomna,

Martin Wijkström

Martin WIjkström

Reikihealing, Taktil Massage, Andningsträning, Kurser

Telefon: 0732-629831

Kostnad

700:- per behandling/konsultation