Välkommen till Rosmarie

Om Rosmarie Jacobsson Berg 

Är i grunden undersköterska och startade skönhetssalong 2012, utbildad makeupartist, fransstylist, hårstylist, utbildad i sugaring, vaxning, spraytan och behandlingar med maskinen Plaxpot.
Jag tycker det är viktigt att se helheten hos varje klient så jag kan ge en korrekt bedömning för vilket resultat klienten kan förvänta sig och hur många behandlingar som kan komma att behövas för att möta klientens målbild.  Diskretion och tystnadsplikt är en självklarhet. Klienten ska känna sig trygg och säker hos mig.

Om behandlingen Plaxpot
Plaxpot är en maskin som genom plasmaljus kan strama och lyfta hud, reducera rynkor, gropar och ärr. Behandlingen är icke-kirurgisk och återhämtningen är snabb om man jämför med exempelvis operation.
Plaxpot är en av få maskiner som har äkta plasmaljus vilket bland annat innnebär att risken för att skada huden är minimal. Plasmaljuset går endast i översta hudlagret.

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN:
Uppstramning av slapp hud, Tex hängande Ögonlock, Påsar under ögonen, Hängande hud på halsen och kinderna.
Korrigering av djupare rynkor, Fina linjer och ojämn hy.
Korrigering av ärr, Bristningar, Milier, Gropar och ojämnheter

KONTRAINDIKATIONER
Behandlingen ska inte göras när man är gravid, ammar, har cancer eller fått cancerbehandling senaste året, vid autoimmuna sjukdomar, herpes, hepatit, hiv, infektioner, pacemaker, om man fått kortisoninjektion vid behandlingsområdet senaste månaden eller om man är allergisk mot bedövningsmedel.

Man bokar först en konsultation då mer information ges och man får fylla i en blankett gällande anamnes. Om man lämpar sig för behandlingen bokas tid.

Rosmarie Jacobsson Berg

Rosmarie Jacobsson Berg

SKÖNHETS TERAPEUT

Boka tid/KONTAKT

Hemsida